Stel je eigen park samen

Een Inflatable Park is opgebouwd uit verschillende onderdelen die middels koppelstroken aan elkaar worden verbonden. Welke onderdelen u in uw eigen Indoor opblaaspark wilt terugzien bepaalt u zelf. In samenspraak maken we voor u een uniek ontwerp dat perfect in de beschikbare ruimte past.


Inflatable Parks - Airworld Roggel

Spring Zone

Een springzone mag in een Inflatable Park natuurlijk niet ontbreken. Het is leuk om op een reuze springkussen te springen en zo van de ene area naar de andere te kunnen bewegen.

Inflatable Parks - opblaasbare bollen

Sport Arena

Een sportarena kan worden geïntegreerd in het opblaasbare park. Denk hierbij bijvoorbeeld aan basketbal, voetbal of volleybal. Het is ook leuk om een trefbalarena te maken waar twee teams elkaar uit kunnen dagen.

Inflatable Park - Sweeper kopen - Jump Factory

Mechanisch

Het is mogelijk je Inflatable Park uit te breiden met mechanische onderdelen. Hoe gaaf is het om een Sweeper te integreren in je park. Spring zo hoog mogelijk en probeer de ronddraaiende arm te ontwijken.

Inflatable Parks - Airworld Roggel

Luchtberg

Een luchtberg of bubbelkussen worden vaak in het midden van het park geplaatst. Kinderen kunnen hier omhoog klimmen of extra hoog springen op de bubbels.

Inflatable Parks - klimwand opblaasbaar speeltoestel

Klimmuur

De rond lopende klimmuur is een bekende en veel geziene variant in opblaasparken. Kinderen kunnen tegen deze klimwand naar boven klimmen en vervolgens van links naar rechts klimmen. De klimblokken zijn gemonteerd op een afneembare sheet zodat deze later eventueel te vervangen zijn.

Inflatable Parks -glijbaan met obstakel opblaasbaar speeltoestel

Glijbaan

Een enorme glijbaan mag niet ontbreken in een Inflatable Theme Park. We kunnen deze twee, drie of zelfs vierdubbel uitvoeren. De kinderen klimmen naar boven via de trap en glijden op hun kont naar beneden. Dit zorgt voor urenlang speelplezier.

Inflatable Parks - springkussen opblaasbaar speeltoestel

Spellen

Om het park multifunctioneel te maken kunnen we verschillende spelelementen toevoegen. Wat te denken van een twistermat, een Slingerbal of een Gladiatoren arena. Op deze manier kan het opblaaspark ook gebruikt worden voor een zeskamp. Deelnemers worden ingedeeld in teams en gaan met elkaar de competitie aan.

Inflatable Parks - obstakels opblaasbaar speeltoestel

Stormbaan

Het is mogelijk om een complete stormbaan te creëren op uw Inflatable Park. Deze kan dan als wedstrijdbaan worden gebruikt, maar ook gewoon om op te spelen. In samenspraak kunnen we diverse hindernissen bedenken om uw stormbaan uniek te maken.

Ballenbak

Een Inflatable Park is eenvoudig uit te breiden met een mega ballenbak. We kunnen de ballenbak zelfs helemaal integreren in het park. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een glijbaan in de ballenbak te laten uitkomen. Dit zorgt voor uren lang speelplezier voor de kids.

Inflatable Parks - obstakels opblaasbaar speeltoestel

Ninja deel

Een trampolinepark is vaak al voorzien van een Ninja gedeelte. Wat te denken van een compleet opblaasbaar Ninja deel in je Inflatable Park. In overleg maken we een design waar alle gewenste elementen in terug komen.

Stel zelf je park samen

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl