Een eigen Inflatable Park samenstellen

Een eigen Inflatable Park samenstellen? Geen enkel probleem. Een indoor inflatable park is een gigantische springkussen dat is opgebouwd uit verschillende onderdelen en verschillende attracties. Deze verschillende opblaasbare attracties zijn middels van koppelstroken aan elkaar verbonden. Ieder onderdeel wordt weer opgeblazen door zijn eigen blower. Hoe dat precies werkt? We leggen het je graag uit in een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Hierbij leggen wij je ook uit waar je allemaal aan moet denken en wat er allemaal bij komt kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stroomtoevoer en aan de wet- en regelgeving. Welke onderdelen jij in jouw eigen Indoor opblaaspark wilt terugzien? Dat bepaal jij helemaal zelf. Wij zullen je hierbij zo goed mogelijk adviseren in wat haalbaar is en waar je overal aan moet denken. Hieronder vind je enkele voorbeelden van gave onderdelen voor een inflatable park.


Inflatable Parks - Airworld Roggel

Spring Zone

Een springzone mag in een Inflatable Park natuurlijk niet ontbreken. Het is leuk om op een reuze springkussen te springen en zo van de ene area naar de andere te kunnen bewegen.

Inflatable Parks - opblaasbare bollen

Sport Arena

Een sportarena kan worden geïntegreerd in het opblaasbare park. Denk hierbij bijvoorbeeld aan basketbal, voetbal of volleybal. Het is ook leuk om een trefbalarena te maken waar twee teams elkaar uit kunnen dagen.

Sweeper opblaasbaar speelpark

Mechanisch

Het is mogelijk je Inflatable Park uit te breiden met mechanische onderdelen. Hoe gaaf is het om een Sweeper te integreren in je park. Spring zo hoog mogelijk en probeer de ronddraaiende arm te ontwijken.

Inflatable Parks - Airworld Roggel

Luchtberg

Een luchtberg of bubbelkussen worden vaak in het midden van het park geplaatst. Kinderen kunnen hier omhoog klimmen of extra hoog springen op de bubbels.

Reuze klimwand indoor speelpark

Klimmuur

De rond lopende klimmuur is een bekende en veel geziene variant in opblaasparken. Kinderen kunnen tegen deze klimwand naar boven klimmen en vervolgens van links naar rechts klimmen. De klimblokken zijn gemonteerd op een afneembare sheet zodat deze later eventueel te vervangen zijn.

Reuze glijbaan opblaasbaar speelpark

Glijbaan

Een enorme glijbaan mag niet ontbreken in een Inflatable Theme Park. We kunnen deze twee, drie of zelfs vierdubbel uitvoeren. De kinderen klimmen naar boven via de trap en glijden op hun kont naar beneden. Dit zorgt voor urenlang speelplezier.

Inflatable Parks - springkussen opblaasbaar speeltoestel

Spellen

Om het park multifunctioneel te maken kunnen we verschillende spelelementen toevoegen. Wat te denken van een twistermat, een Slingerbal of een Gladiatoren arena. Op deze manier kan het opblaaspark ook gebruikt worden voor een zeskamp. Deelnemers worden ingedeeld in teams en gaan met elkaar de competitie aan.

Inflatable Parks - obstakels opblaasbaar speeltoestel

Stormbaan

Het is mogelijk om een complete stormbaan te creëren op uw Inflatable Park. Deze kan dan als wedstrijdbaan worden gebruikt, maar ook gewoon om op te spelen. In samenspraak kunnen we diverse hindernissen bedenken om uw stormbaan uniek te maken.

Indoor speelpark ballenbak

Ballenbak

Een Inflatable Park is eenvoudig uit te breiden met een mega ballenbak. We kunnen de ballenbak zelfs helemaal integreren in het park. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een glijbaan in de ballenbak te laten uitkomen. Dit zorgt voor uren lang speelplezier voor de kids.

Inflatable Parks - obstakels opblaasbaar speeltoestel

Ninja deel

Een trampolinepark is vaak al voorzien van een Ninja gedeelte. Wat te denken van een compleet opblaasbaar Ninja deel in je Inflatable Park. In overleg maken we een design waar alle gewenste elementen in terug komen.

Stel zelf je park samen

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl