Veiligheid & Hygiëne

Veiligheid

Alle door Jump Factory geproduceerde Inflatable Parks zijn ontworpen en geproduceerd om zowel jong als oud te vermaken. Veiligheid voor de gebruikers staat hierbij voorop. Wanneer een inflatable theme Park wordt gebruikt zonder het opvolgen van de veiligheidsregels kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zo is het erg belangrijk dat alle activiteiten te allen tijde in de gaten worden gehouden door getrainde supervisors.

Keuring

Alle Inflatable Indoor Parks van Jump Factory worden uitvoerig getest en geïnspecteerd door de TÜV. Hierbij wordt gekeken naar de gebruikte materialen en de Europese norm die is opgesteld voor opblaasbare speeltoestellen. Nadat het park alle proeven heeft doorstaan wordt er door de keuringsinstantie een certificaat afgegeven. Dit certificaat verklaard dat het park voldoet aan de Europese regelgeving voor opblaasstructuren, de NEN-EN 14960. U ontvangt een certificaat van goedkeuring waarmee u kunt aantonen dat uw park voldoet en klaar is voor gebruik.


Hygiëne

Hygiëne is bij indoor speeltuinen, trampolineparken en Inflatable Parks erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat de gebruikers in een schone en veilige omgeving spelen is het daarom belangrijk de structuur goed schoon te houden. Een belangrijk aspect dat wij altijd adviseren is om de deelnemers de structuur enkel te laten betreden op gripsokken (jumpsokken). Doordat deze nieuw (en dus schoon) worden uitgegeven bij de entree is het gebruik voor iedereen fris en hygiënisch. Daarnaast hebben de gebruikers tijdens het springen op de luchtkussens extra grip.

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl