Veiligheid van Inflatable Parks & Hygiëne

De veiligheid van Inflatable Parks & de bijbehorende hygiëne, twee belangrijke aspecten die we graag even aan je toelichten.

Veiligheid

De veiligheid van Inflatable Parks heeft onze hoogste prioriteit. Daarom worden al onze opblaasbare speelparken conform de laatste en nieuwste NEN-EN14960 gekeurd. Dit doen wij altijd met gecertificeerde keuring instanties. Zo zijn Airworld Roggel en het Inflatable Park Boerderij op locatie gekeurd door de TÜV SÜD Benelux. De veiligheid van een inflatable theme park begint al bij de eerste kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en geven zo mogelijk ook aan of iets qua veiligheid haalbaar is. Tevens zullen we alles met de keuring instantie bespreken zodat er niemand achteraf voor verassingen komt te staan.

Keuring volgens de NEN-EN 14960

De veiligheid van Inflatable Parks is ontzettend belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere inflatable theme park zijn eigen certificaat conform de laatste NEN-EN 14960 norm krijgt. Omdat onze opblaasbare speelparken allemaal maatwerk zijn en dus van elkaar verschillen, krijgt ieder park zijn eigen certificaat. Nadat het opblaasbaar park is geïnstalleerd, zorgen wij er ook voor dat deze conform de NEN-EN 14960 norm gekeurd kan worden. Dit doen wij altijd met gecertificeerde keuring instanties zoals bijvoorbeeld de TÜV SÜD Benelux. Zo hoef jij je geen enkel zorgen te maken over de veiligheid van jouw eigen inflatable park! Heb je vragen over de veiligheid? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

Veiligheid inflatable parks TÜV logo

Hygiëne

Naast de veiligheid van Inflatable Parks is ook de hygiëne ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat de gebruikers op een schoon opblaasbaar pretpark kunnen springen, klauteren en glijden, is het belangrijk dat deze schoon gehouden wordt. Ook hier geven wij je graag enkele tips en tricks om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Een belangrijk aspect dat wij altijd adviseren is het gebruik van gripsokken (zogenoemde jumpsokken). Doordat voor iedere deelnemer nieuwe (en dus schone) gripsokken worden uitgegeven, blijft het gebruik van jouw inflatable theme park zo hygiënisch mogelijk! Tevens hebben de deelnemers extra grip en zullen ze niet uitglijden op het gigantische springkussen.

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl