Inflatable Indoor Park

Een inflatable indoor park van Jump Factory. Een oude loods, een indoor speeltuin of een tennishal volledig gevuld met springkussens. Een nieuwe en unieke trend binnen de leisure markt. Een opblaasbaar speelpark die in aparte delen wordt opgeblazen. Al deze springkussens worden door middel van koppelstroken aan elkaar vast gemaakt. Hierdoor ontstaat er één gigantisch groot luchtkussen. En hoe groot die wordt en uit welke onderdelen of activiteiten het opblaasbare speelpark bestaat, dat bepaal jij! Ook hierbij zullen wij jou van het nodige advies voorzien zodat je niet voor verassingen komt te staan. Een inflatable indoor park, een unieke indoor attractie voor jong en oud.

Een opblaasbaar pretpark met een persoonlijke service

Een inflatable indoor park is een unieke toevoeging of uitbreiding van jouw locatie. Een opblaasbaar pretpark bestaat uit verschillende onderdelen en wordt geheel op maat ontworpen en geproduceerd. Dit houdt in dat geen enkel opblaasbaar pretpark hetzelfde is. Je zult van ons dan ook nooit een eerder gebruikt of een standaard ontwerp ontvangen. Daarnaast houden wij van een persoonlijke service. Dat is waar wij voor staan, van begin tot eind en daarna. Ook tijdens dat het opblaasbaar park operationeel is, blijven wij je graag ondersteunen. Zo helpen we je graag met vragen en opmerkingen. Daarnaast staat ook onze serviceafdeling 24 uur per dag klaar om eventuele reparaties uit voeren. Ook komen we graag even langs voor een bak koffie en om het park te inspecteren.

Veiligheid

De veiligheid van onze opblaasbare pretparken heeft de allerhoogste prioriteit. Alleen zo kunnen wij de veiligheid van alle deelnemers garanderen. Van het ontwerp wordt er al rekening gehouden met de allerlaatste en nieuwst veiligheidsnormen conform de NEN14960. Zodra het inflatable theme park geïnstalleerd is, wordt het conform de nieuwste NEN14960 norm op locatie gekeurd. Dit doen wij altijd met gecertificeerde keuring instanties zoals bijvoorbeeld de TÜV. Zodra alles goedgekeurd is, krijg je het unieke keuringscertificaat. Onze opblaasbare speelparken zijn van de allerbeste kwaliteit 680 gr/m2 PVC en worden op cruciale punten extra versterkt. Tevens worden de blowers standaard meegeleverd.

Wil je meer weten over een Inflatable Park? Neem contact met ons op!

 

Waarom kiezen voor een Inflatable Indoor Park van Jump Factory?

Kwaliteit, veiligheid en service zijn voor ons de kernwaarden en deze verliezen wij niet uit het oog. Wij van Jump Factory helpen je van begin tot eind. Zodra jouw opblaasbaar speelpark operationeel is, houdt onze service niet op. Zodra er problemen, vragen of opmerkingen zijn zullen wij jou verder helpen. Of dat nou telefonisch is of op locatie, dat maakt voor ons niet uit. We komen op ieder gewenst tijdstip even langs om het park na te lopen of simpelweg even bij te praten. Wij houden namelijk van een informele sfeer waarbij de communicatie op een open manier verloopt. Alleen zo kun je elkaar helpen om zo lang mogelijk van het inflatable park te genieten. Daarnaast geloven wij echt in de kwaliteit van onze producten. Al onze opblaasbare parken worden gemaakt van de beste kwaliteit 680 gr/m2 PVC die voldoet aan alle Europese normen. De plekken die het meest belast worden, worden extra verstevigd om zo schade te voorkomen. En mocht er schade zijn, dan helpt ons team jou weer graag op weg. En dat doen wij niet alleen doordeweeks maar ook in het weekend. Alleen zo houden we de parken veilig voor gebruikers. Naast het feit dat deze gekeurd wordt conform de NEN-EN 14960, door gecertificeerde keuring instanties, zullen wij het park ook regelmatig voor je controleren. Dat vinden we namelijk erg belangrijk. Op ons, op Jump Factory, kun je altijd rekenen.

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl