Inflatable indoor Park

Een groot springkussen dat is opgebouwd uit verschillende onderdelen; dat is wat een Inflatable indoor Park is. Deze aparte delen worden ieder afzonderlijk opgeblazen. Doordat de luchtkussens aan elkaar gekoppeld zijn door midden van klittenband koppelstroken ontstaat er één gigantisch groot springkussen. Een dergelijk Inflatable indoor Park wordt meestal op maat gemaakt en in overleg met de klant ontworpen. Gebruikers kunnen urenlang veilig spelen op deze aantrekkelijke opblaasparken.

Jump Factory is een toonaangevende expert in de wereld van de opblaasbare speeltoestellen. Kwaliteit, veiligheid en service zijn onze kernwaarden. Door onze jarenlange ervaring produceren wij uitdagende attracties waarbij we een veilig gebruik niet uit het oog verliezen. Of het nu gaat om de aanvulling op uw trampolinepark of FEC; een op maat gemaakt Indoor Opblaaspark is een toegevoegde waarde voor uw locatie!

Wanneer u kiest voor uw eigen indoor Inflatable park is het van belang dat deze op een professionele manier wordt ontworpen en geproduceerd. Het zijn juist de kleine details die het verschil kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verstevigingen op bepaalde kwetsbare punten, wandhoogtes, netten, koppelingen tussen verschillende delen en vervangbare sheets om slijtage te voorkomen. Juist deze details en ervaring maken Jump Factory dé leverancier bij uitstek voor uw Inflatable Park.

Inflatable indoor Park producent

 

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl