Airworld Roggel

In opdracht van E-Village Roggel (Airworld) hebben we in een tennishal dit Inflatable Indoor Park gerealiseerd. Het park is ca. 550m2 groot en bestaat uit verschillende uitdagende spelelementen die samen zijn gebracht in één park. Springen, glijden, klimmen; het is allemaal mogelijk op dit Limburgse Airpark.

In eerste instantie wilde onze opdrachtgever verschillende losse springkussens en spellen in de hal plaatsen. Samen zijn we op het idee gekomen één groot park te realiseren. Het moest een park worden met verschillende spelelementen zodat de deelnemers ook in groepjes een soort “zeskamp” af kunnen werken. Met dit in het achterhoofd zijn we naar de tekentafel gegaan en is het ontwerp geboren.

Qua thematisering hebben we gekozen voor een “Space” thema. Het park moest niet te kinderachtig worden, maar toch een vrolijke en vriendelijke uitstraling hebben. De print die rondom de binnenzijde van de buitenwand zit is ook voorzien van glow-in-the-dark sterren. Deze sterren lichten op wanneer de blacklights worden aangezet.

Design Inflatable Park Space

  • SPRING ZONE

  • GLIJBAAN

  • KLIMMUUR

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl