Inflatable Park Boerderij

In opdracht van Megapret in Lievelde heeft Jump Factory dit mooie Inflatable Park Boerderij mogen produceren. Dit Airpark is opgebouwd uit vijf verschillende delen en beslaat in totaal een oppervlakte van ca. 340 m2. Het park is gerealiseerd in een gloednieuwe schuur die speciaal hiervoor is vervangen.

De opdracht was om een Inflatable Park te realiseren dat aantrekkelijke onderdelen heeft voor jong en oud. Zo zijn er verschillende spelonderdelen gerealiseerd die in competitievorm kunnen worden afgewerkt door verschillende teams. Voor de echte durfals is er zelfs een Sweeper toegevoegd.

Omdat Megapret is gevestigd op de locatie van een oude boerderij op het platteland is hier gekozen voor een boerderij thema. Tijdens het designproces is hier zowel qua uitstraling als voor de gekozen spelonderdelen rekening mee gehouden. Zo is er een ballenbak gecreëerd in de uitstraling van een kippenhok. Hier moeten de deelnemers tussen de duizenden gele ballen de enkele rode bal zien te vinden. Ook is de Mega Balls uitgevoerd als strobalenspel. Je klimt op de strobalen en springt van berg hooi naar de volgende. De klimmuur heeft de uitstraling van twee bomen waarbij het de bedoeling is dat de deelnemers appels plukken.

Stel nu je eigen Inflatable Park samen.

Inflatable Park design farm

 

 

 

  • BALLENBAK

  • SPRING ZONE

  • MECHANISCH

  • SPORT DEEL

  • SPELLEN

  • KLIMMUUR

Interesse in een inflatable park?

+31 (0) 24 760 01 52 info@inflatable-parks.nl